top of page
17904459_10202803259680267_7734461299215

Voeding

Gedurende dit jaar, heb jij de kans om 5 sessies met mij in te plannen. Hierin begeleid ik jou op maat richting gezondere gewoontes. Dit op vlak van voeding & levensstijl. Ik luister naar jouw noden & zal jou tools aanreiken om aan deze noden te voldoen. 

De sessies kunnen ook online als je te ver zou wonen.

Ontwerp zonder titel (6).png

Skincare

Wat je eet, heeft ook een invloed op hoe je huid zich gedraagt. Als we ouder worden, gaat onze huid er anders uitzien & is het erg belangrijk deze te voeden op de juiste manier, zowel van buitenaf met cosmetica, als van binnenuit met voeding.

 

Je krijgt de kans gedurende 1 van onze events uitleg te krijgen over skincare & de huid zelf. Adephar zal deze uitleg geven alsook de kans geven producten te testen. The Cosmetist is expert in het opstellen van routines op maat & zal jou adviseren wat te doen. 

Beweging

Beweging kan je niet loskoppelen van gezondheid, zowel mentaal als fysiek. Het doet je gedachten wat kalmeren, het is goed voor je lichaam, voor je spieren, je gewrichten.. 

Het is belangrijk te weten dat sporten & beweging niet hetzelfde zijn & dat je niet noodzakelijk moet sporten om gezond te zijn. Voedingskeuze naargelang de soort beweging die je zal doen, is erg belangrijk & wordt vaak onderschat.

Eva van Krachtwerk zal in 1 van de events uitleggen wat het belang van beweging is & zal je meteen aan het werk zetten :-)  

Ontwerp zonder titel (2).png

Mindset

Dagelijks moeten we met enorm veel dingen omgaan, waardoor ons hoofd vol zit op het einde van de dag. Als we ouder worden, verandert ons leven & ook ons lichaam. Hoe gaan we hiermee om?

Je job zal misschien veranderen, je kinderen worden ouder, je verandert zelf als persoon.. Bewustwording & ermee omgaan is heel belangrijk. Het effect van voeding op je mindset is ook niet te onderschatten & dat ga ik jou laten zien.

Lore van Loora Coaching zal jullie vertellen over het belang van mindset & jullie hiermee laten kennismaken.

Ontwerp zonder titel (3).png
Ontwerp zonder titel (4).png

Be creative

Doe eens iets wat je anders nooit doet! Kom eens uit de comfort zone :-) wij helpen jou!

Laurien van Pretty Pearls zal samen met ons juwelen maken. We kiezen onze eigen kleuren & vormen, naargelang wat bij ons past. Lekker creatief bezig zijn, met wat lekker eten on the side & fijne babbels :-) 

Ontwerp zonder titel.png

Praktisch

Wat krijg je dus in dit jaar?:

- 5 coachingssessies Viteau (voeding, gezonde gewoontes)
- Boek met tips, advies, recepten & schema's op maat
- Continue bereikbaarheid voor advies
- Toegang tot 4 events over de topics hierboven
- 10% korting op onze granola
- Welkomstbox (bevat granola, cosmetica testers, healthful pralines van Chocolat Essentiel, planner van Viteau, uitleg over onze partners, de events, over Viteau, zoveel meer ♥)

Prijs:
250 euro

Data events:
Zodra we kunnen & mogen, plannen we concreet & weet jij het optijd :-) 

Early Bird:

Van 2-9 maart krijg je 10% korting bij aansluiting!

Ik wil deel uitmaken van de Viteau Women!

Welkom bij de groep!

bottom of page