Het verhaal van Viteau

received_825437337967402.jpeg

Wie Viteau zegt, zegt Elisa Auwaerts. Aangenaam bij deze! Ik ben een 24-jarige apotheker, met een enorme passie voor voeding. Gedurende mijn studies Farmaceutische Wetenschappen stootte ik op het belang van mentaal welzijn, van stressmanagement & hoe voeding hier dat extra duwtje in de rug kan geven. Stress vreet energie, maakt je onzeker & moe. Door stress ga je dan ook weer sneller grijpen naar comfort food. Daar zit je dan, in die vicieuze cirkel. Gezonde voeding doorbreekt die cirkel door je energie te geven. Het doet je stralen van binnenuit, geeft je zelfvertrouwen & motivatie. Gezonde voeding heeft een enorme impact.

Zelf geniet ik van koken, reizen & ook af en toe eens lekker vettig doen! In het weekend eet ik ook al eens graag een frietje of een goede pizza want hee, dat mag ook al eens he ;-) Ik ben gelukkig samen met mijn partner Sjobbe & wij koken, wandelen & lachen enorm graag met zen tweeën. Ik hecht enorm veel belang aan het persoonlijke aspect. Ik wil alle tijd nemen om iemand te leren kennen, alsook de toestand waarin die persoon zich bevindt. Ik zet niet graag een exacte tijd op mijn sessies & zal altijd een hele voor- of namiddag de tijd maken om met u bezig te zijn. Ik werk in trajecten waarin ik mensen zie groeien & blijf opvolgen.

Wat Viteau wil gaan doen is mensen persoonlijk begeleiden in hun zoektocht naar balans. Mijn expertise ligt in voeding in relatie tot de klachten bij overgang/menopauze bij vrouwen. Ik wil vrouwen overtuigen dat de keuze van voedingsstoffen bepaalde klachten kunnen verlichten of onderzoeken welke voeding klachten gaan verergeren. Je kan zo gezond eten als je wil, maar het moet gezond zijn voor JOUW lichaam.


Ben je benieuwd? Neem gerust contact op & kom eens langs op de koffie voor een GRATIS intake-gesprek!