top of page

Jusré 

JusRé zijn koudgeperste sappen. Het grote voordeel van deze cold pressed shots is dat ze vlot door het lichaam worden opgenomen.  Een instant boost aan vitamines, mineralen en antioxidanten dus! 

Jusré werkt met hoge druk, waardoor het risico op gisten & beschimmelen verkleind wordt. Op deze manier wordt de structuur van de voedingsstoffen optimaal behouden. De shots bevatten geen kleurstoffen, suikers of smaakversterkers.

Deze shots van 125ml vervangen geen maaltijd, maar zijn een kleine aanvulling om extra nutriënten aan te leveren & ervoor te zorgen dat de voedingsstoffen uit jouw maaltijden, extra goed kunnen opgenomen worden.

Almighty.png

Almighty

Appel - gember - citroen

Gember is héél gezond en bezit anti-oxidatieve eigenschappen die je lichaam helpen te beschermen tegen cardiovasculaire aandoeningen en je bloedcirculatie bevorderen.


Het is een super middeltje als je last hebt van een opgeblazen gevoel, pusht je lichaam te ontgiften en helpt tegen spierpijn (bv. na het sporten).

Ook de mom’s-to-be die soms eens last hebben van misselijkheid zullen de heilzame werking van gember ongetwijfeld aanbevelen!

Een pittige booster dat gember shot, perfect in balans gebracht met appel en citroen. Dé gezonde espresso als je het ons vraagt! Idealiter drink je hem ’s morgens op een nuchtere maag voor ideale opname.

Benefits

Appel - appelsien - gember - inuline

Inuline is een fermenteerbare vezel die van nature voorkomt in de wortels van veel voedingsmiddelen (bv. artisjokken, uien, koren, knoflook). Deze vezels kunnen de darmgezondheid bevorderen, het gevoel van “volheid” versterken en helpen bij gewichtsverlies, cholesterol verlagen, gezondheid van het hart verbeteren, calciumabsorptie verbeteren, etc. #benefits in overvloed dus.
 

De inuline teams up met de goeie bacteriën in je darmen en wordt daardoor aanzien als een prebiotic, want het doet de goeie bacteriën (zoals de bifidusbacterie) in hoeveelheid toenemen ten nadele van de slechte bacteriën die kunnen leiden tot symptonen waaronder ontstekingen, verminderde opname van voedingsstoffen. De smaakbeleving van deze shot is waanzinnig. Alleen maar top dus!

Benefits.png
Clean.png

Clean

Appel - kokoswater - citroen - actieve kool

Quite de hype in de cosmetische wereld (wit-makende tandpasta, acnéhuid zuiverende maskertjes), met een natuurlijke en dus non-chemische insteek. De adsorptie-kracht van actieve kool is huge en is daarom dé “detoxicator” bij uitstek om toxines te verwijderen aan de buitenkant, maar ook de binnenkant van je lichaam. Dusssss why not use it in a shot?! 
 

Appelsap, kokoswater en citroen maken het verhaal compleet. Een mega-hip shotje met een Kardashian superstar-gehalte om U tegen te zetten. Past perfect in een detox-kuur / gezonde levensstijl.

Peace

Appel - kamille - lavendel - blauwe spirulina 

Spirulina heeft een heel arsenaal aan positieve eigenschappen en is gekend als bijzonder voedzaam en eiwitrijk superfood. Het wordt dan ook over de hele wereld verkocht als voedingssupplement in poeder- en pilvorm. Het is een blauwalg die van nature groeit in mineraalrijke meren en zo één van de rijkste bronnen van volwaardige eiwitten (60 à 70%) is.  “The food of the future” is dan ook bijnaam die het terecht verdient.

We voegen appel, kokoswater alsook een infusie van camille & lavendel toe, wat het de ideale evening-shot maakt en kan dienen als maag-kalmerend en relaxerende thee-mutsje voor een goeie nachtrust.

Peace.png
Ontwerp zonder titel (22).png

Al onze producten hebben op de dag van levering een houdbaarheid van
minimum 21 dagen en moeten in de koelkast bewaard worden.

We krijgen vaak de vraag of de sapjes ingevroren kunnen worden. Wel, het kan, maar dan gaat heel wat voedingswaarde verloren,
binnen de 21d opdrinken voor een maximale vitaminenboost is dus onze aanbeveling.

De prijs per shot is 2,75 euro. 

Omdat het koelkastproducten zijn, worden ze best opgehaald. 
Indien we ze moeten leveren of opsturen, zal dit aan een meerprijs zijn.

Mail jouw gewenste smaak/smaken + aantal door naar viteau.health@gmail.com
alsook of je deze zelf ophaalt of geleverd wil hebben.

bottom of page