Ontwerp zonder titel (1).png

Viteau Women

Samen leren, groeien & plezier maken!

Viteau Women is een lidmaatschap van 1 jaar, met als doel een leuke bende vrouwen te creëren die samen groeien & vooral.. Plezier maken! 

Jullie worden begeleid op vlak van voeding, skincare, beweging & zoveel meer.

Ontwerp zonder titel.png
 

De overgang naar jezelf - traject overgang & menopauze

Mensen zeggen al snel dat vrouwen in de overgang last hebben van 'vapeurs' en dat ze vaak slechtgezind rondlopen. Er wordt mee gelachen of het wordt stilletjes weggestoken als iets onbelangrijks en 'typisch voor de leeftijd'. Maar deze overgangsfase houdt veel meer in dan mensen denken en vaak brengt het klachten met zich mee die voor de vrouwen in kwestie heel erg beklemmend aanvoelen.

Met ons allesomvattend traject willen wij jou laten voelen dat je meer vrouw bent dan ooit, door kleine gewoontes in te lassen die je je energie & zin in het leven teruggeven!

Ontwerp zonder titel.png
Ontwerp zonder titel (24).png

Individuele sessies

Heb je geen nood aan 1 van bovenstaande trajecten of wil je gewoon om de zoveel tijd een sessie inplannen? Wanneer jij voelt dat het nodig is? Dat kan.

Je kan bij Viteau individuele sessies boeken. Deze duren maximum 2 uur. Het eerste gesprek, de intake, is gratis! Zo kunnen we even afstemmen of ik voor jou iets kan betekenen.

Prijs? 50 euro voor de sessie + boekje op maat met adviezen, recepten & tips.